Exforge

alk. 85,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Amlodipine/Valsartan

Kuvaus

Mikä on Exforge?

Exforge on lääke, jota käytetään korkean verenpaineen alentamiseen. Tämä lääke koostuu kahdesta vaikuttavasta aineesta: amlodipiinista ja valsartaanista. Sitä on saatavana tabletteina eri annoksilla.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tätä lääkettä käytetään korkean verenpaineen (hypertensio) ja siihen liittyvien oireiden hoitoon. Korkea verenpaine vaatii sydämen pumppaamaan erityisen kovaa ja nopeasti, jotta verenkierto pysyisi normaalina.

Pitkällä aikavälillä korkea verenpaine voi aiheuttaa seuraavia sairauksia: aivohalvaus, sydänkohtaus, munuaissairaus, embolia …
Tämä tila voi johtua epäterveellisistä elämäntavoista. Ajattele vain riittämätöntä liikuntaa, liian suolaista ruokaa, liikaa alkoholia ja tupakointia. Myös iällä on merkitystä. Iäkkäät ihmiset sairastuvat todennäköisemmin korkeaan verenpaineeseen. Verenpainetauti on, kun verenpaine on 140/90 tai korkeampi kahdesti.

Miten Exforge toimii?

Kaksi vaikuttavaa ainetta, amlodipiini ja valsartaani, alentavat verisuonten painetta. Tämä helpottaa veren kiertoa kehossa. Amplodipiini estää kalsiumia. Tämä vähentää verisuonten seinämien kalsiumin aktiivisuutta ja antaa niiden rentoutua paremmin. Valsartaani estää angiotensiini-II:tä. Angiotensiini-II on hormoni, joka saa verisuonet supistumaan ja estää veren virtauksen sujuvuuden.

Ohjeet

  • 1 tabletti päivässä
  • Aloita pienimmällä annoksella.
  • Ota se mihin aikaan päivästä tahansa, ruoan kanssa tai ilman.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Exforge vähentää tehokkaasti korkeaa verenpainetta. Tätä lääkettä voidaan käyttää silloin, kun yhden aineen lääkitys ei ole riittävän tehokas. Yritä aina ensin muuttaa elämäntapojasi (vähemmän alkoholia, tupakointia, suolaa, enemmän liikuntaa…) ennen kuin otat lääkkeitä.
Joka neljäs hollantilainen kärsii korkeasta verenpaineesta.

Mahdolliset haittavaikutukset: päänsärky, käsien, jalkojen ja käsivarsien turvotus, pahoinvointi, huimaus, sydämentykytys….. Täydellinen luettelo on esitteessä.

Osta Exforge

Haluatko ostaa Exforgea ilman reseptiä? Täältä voit tilata tämän lääkkeen turvallisesti verkossa ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT