Evra-laastari

alk. 84,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Ethinylestradiol/Norelgestromin

Kuvaus

Mikä on Evra-laastari?

Evra-laastari on äskettäin kehitetty ehkäisymenetelmä. Laastari vaihdetaan viikoittain, ja se on hyvä vaihtoehto naisille, joiden ei tarvitse miettiä ehkäisyä joka päivä. He haluavat kuitenkin hallita omia aikojaan. Ennaltaehkäisevät laastarit ovat uskomattoman ohuita, joustavia, helppokäyttöisiä ja ihonvärinsä ansiosta lähes näkymättömiä. Pidät niitä vaatteidesi alla. Evra-laastarit kestävät hyvin vettä ja hikeä. Voit käyttää niitä jopa suihkussa, kylpyammeessa, kuntoillessasi tai uidessasi. Tämä ehkäisymenetelmä ei ole yhtä luotettava yli 90 kiloa painaville naisille.

Mihin näitä laastareita käytetään?

Yhä useammat naiset käyttävät niin sanottua ehkäisylaastaria estääkseen ei-toivotut raskaudet. Tämä on saatavilla Alankomaissa Evra-laastarina.

Miten Evra-laastari toimii?

Norelgestromiini ja etinyyliestradioli ovat Evra-laastarin kaksi vaikuttavaa ainetta. Molemmat aineet pääsevät verenkiertoon ihon kautta. Nämä laastarit vapauttavat hormonejaan vähitellen kehoon. Tämän seurauksena munasarjat eivät enää tuota munasoluja, ja siittiöiden on vaikeampi tunkeutua kohtuun. Tämä kaksoisvaikutus estää ei-toivotun raskauden.

Jos lopetat Evra-laastareiden käytön, saatat tulla raskaaksi. Ehkäisylaastarit ovat yhdistelmämenetelmä, kuten ehkäisypillerit ja ehkäisyrengas. Ehkäisylaastarit, kuten Evra-laastari, sisältävät samoja hormoneja kuin tutummat ehkäisypillerit ja emätinrengas. Ne sisältävät siis kahta keinotekoista hormonia, estrogeenia ja progestiinia. Ne imeytyvät ihon läpi ja päätyvät verenkiertoon. Oikein käytettynä Evra-laastari tekee raskauden käytännössä mahdottomaksi. Laastarin käyttö on samanlaista kuin ehkäisypillerin käyttö. Laastari kiinnitetään suoraan iholle samaan aikaan joka viikko kolmen peräkkäisen viikon ajan. Neljännen viikon aikana et käytä laastaria. Neljännen viikon aikana sinulla on kuukautiset. Seitsemän päivää myöhemmin aloitat taas uudella laastarilla ja jatkat näin kolmen peräkkäisen viikon ajan. Varmista, ettei laastarin lähellä ole voidetta, öljyä, voidetta, puuteria tai meikkiä, jotka voisivat aiheuttaa laastarin irtoamisen.

Jos laastari irtoaa jostain syystä, laita se uudelleen 24 tunnin kuluessa. Evra-laastari tulee kiinnittää puhtaalle, kuivalle, ehjälle ja terveelle iholle pakaroihin, selkään, olkavarsiin tai vatsaan. Tätä ei tehdä rintoihin tai reisiin. Ihon alla oleva rasvakerros on liian paksu. Kun laastari laitetaan joka kerta eri paikkaan, voit välttää ihoärsytyksen.

Kuinka tehokkaita nämä laastarit ovat?

Ehkäisylaastareiden luotettavuus ja tehokkuus on verrattavissa ehkäisypilleriin. Ne sisältävät samoja aktiivisia ainesosia. Huomaa, että enimmäisturvallisuutta ei ole olemassa. Valinta riippuu siis henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Evra-laastareiden ostaminen

Voit ostaa Evra-laastarin täältä ilman lääkärin reseptiä. Tarjoamme turvallisen ja luotettavan tavan saada nämä laastarit nopeasti. Sinun ei siis tarvitse mennä lääkäriin tai apteekkiin aloittaaksesi Evra-laastareiden käytön.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT