Emovat

alk. 81,55 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet CloBetasone butyrate
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Eumovate?

Eumovate on voide, jota käytetään ihosairauksien, kuten psoriaasin, hoitoon. Voide sisältää vaikuttavaa ainetta klobetasonibutyraattia (klobetasoni) Saatavana 100 gramman voideputkessa. Sisältää 0,05 mg klobetasonibutyraattia 1 g voidetta kohti.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tätä voidetta käytetään tulehduksellisten ihosairauksien, kuten psoriaasin, hoitoon. Psoriaasi on ihosairaus, jonka aiheuttavat ärsykkeet (tupakointi, stressi, alkoholi…), jotka laukaisevat immuunijärjestelmän puolustusreaktion. Tämä saa ihosolut jakautumaan nopeammin. Iho muuttuu punaiseksi, kivuliaaksi ja kutiavaksi. Iho voi halkeilla ja hilseillä. Halkeamat voivat myös vuotaa verta. Haavojen tulehtumisriski on suuri. Sen jälkeen haavaan (päänahkaan, polviin, kyynärpäihin, käsiin jne.) ilmestyy näppylöitä.

Miten Eumovate-voide/-voide toimii?

Vaikuttava aine klobetasonibutyraatti on kortikosteroidi. Vastauksena ärsykkeisiin elimistö tuottaa tiettyjä aineita, jotka aiheuttavat immuunivasteen. Klobetasoni estää näiden aineiden vapautumista. Näin ollen immuunireaktiota ei tapahdu eikä immuunijärjestelmä hyökkää terveitä ihosoluja vastaan. Iho ei kutise eikä tule kivuliaaksi. Oireet häviävät.

Hakemus

  • Levitä haavalle kerran tai kahdesti päivässä.
  • Levitä ohut kerros.
  • Paraneminen 4 viikon kuluessa.
  • Ei saa käyttää ilmatiiviissä sidoksessa.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Eumovate on tehokas voide tulehduksellisten ihosairauksien, kuten psoriaasin, hoitoon. Voide saa oireet katoamaan. Tuloksen pitäisi näkyä neljän viikon kuluessa. Jos et huomaa parannusta, kokeile toista lääkettä.

Eumovaten mahdolliset haittavaikutukset: ihoreaktio siinä kohdassa, johon voidetta levitetään (punoitus, kutina…), herkkä iho, ihottuma, jalkojen heikentyminen, kohonnut verensokeri…..

Älä käytä voidetta, jos sinulla on ollut jokin seuraavista tiloista: allerginen reaktio muille steroideille, krooniset säärihaavat. Älä levitä voidetta ilmatiiviin sidoksen alle. Tämä voi aiheuttaa sen, että iho imeytyy liikaa voidetta.

Osta Eumovate

Voitko ostaa Eumovatea verkossa ilman lääkärin reseptiä? Täällä se on mahdollista! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT