Emla

alk. 69,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Lidocain / Prilocain

Kuvaus

Mikä on Emla-voide?

Emla Cream on lidokaiiniin ja prilokaiiniin perustuva voide. Näillä aineilla on puuduttava vaikutus ja ne turruttavat ihon ja limakalvot, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös puudutusvoiteeksi.

Mihin tätä voidetta käytetään?

Tätä voidetta käytetään lääketieteellisten toimenpiteiden jälkeiseen kipuun tai haavanhoitoon. Voit myös käyttää Emla-voidetta ennenaikaisen siemensyöksyn estämiseksi. Jos sinut leikataan syylien poistamiseksi, lääkäri voi myös ensin puuduttaa ihon tällä voiteella.

Miten Emla-voide toimii?

Haavanhoito

Levitä voidetta haavaan. Älä hiero voidetta haavaan. Peitä kerma foliolla. Jos haava on avoin, iho puutuu puolen tunnin tai tunnin kuluttua. Sen jälkeen voit poistaa folion ja puhdistaa haavan. Jos haluat turruttaa ihon, esimerkiksi pistämällä siihen neulalla, levitä voidetta iholle ohueksi kerrokseksi. Voide turruttaa ihon 1-5 tunnin kuluttua. Jos levität voidetta limakalvoille, tämä tapahtuu 5-60 minuutin kuluttua.

Ennenaikainen siemensyöksy

Ennenaikainen siemensyöksy voi johtua erektiohäiriöstä, eturauhasen tulehduksesta, kilpirauhasen häiriöistä, lääkkeistä tai hermosairauksista.

Voit yrittää viivyttää siemensyöksyä voiteen avulla. Tämä tehdään levittämällä voidetta penikseen 5-10 minuuttia etukäteen. Poista voide ennen seksiä. Se voi hyökätä kondomin kumiin, jolloin se rikkoutuu helpommin. Voide turruttaa penistä hieman, joten seksuaalinen stimulaatio ei imeydy yhtä hyvin, mikä yleensä saa sinut kestämään pidempään.

Varovasti:

On tärkeää pestä kädet heti voiteen levittämisen jälkeen. Kosketusta silmiin tai pieniin haavoihin on vältettävä. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele hyvin vedellä voiteen poistamiseksi ja hakeudu välittömästi lääkäriin.

Kuinka tehokas tämä voide on?

Tämä voide on erittäin tehokas ennenaikaiseen siemensyöksyyn ja ihon paikallispuudutukseen. Se voi aiheuttaa ihoärsytystä (punoitusta, kutinaa ja turvotusta). Ota yhteyttä lääkäriin, jos se ei häviä itsestään. Poikkeustapauksissa voit saada ihottumaa tai siniharmaaksi värjäytynyttä ihoa tai limakalvoja. Jälkimmäinen voi viitata anemiaan. Ota tällaisissa tapauksissa yhteys lääkäriin. Emla-voiteella ei ole yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Voit turvallisesti yhdistää voiteen muiden lääkkeiden kanssa.

Emla-voiteen ostaminen

Emla-voidetta on mahdollista ostaa ilman reseptiä täältä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT