Elocon

alk. 69,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Mometasone Furoate
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Elocon?

Elocon sisältää mometasonia. Tämä on lisämunuaiskuoren hormoni, joka estää ihon tulehdusta. Hormoni vähentää hilseilyä ja ihon turvotusta. Se vähentää myös kutinaa. Se on erittäin tehokas lisämunuaisen kuoresta peräisin oleva hormoni.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Eloconia käytetään erilaisiin ihosairauksiin, kuten ekseemaan, psoriaasiin, kutinaan ja lupus erythematosukseen (punaiset laikut kasvoissa). Hormoni ehkäisee ihon kuoriutumista ja turvotusta sekä vähentää kutinaa. Lääkäri määrää tämän lääkkeen yleensä yhdessä rasvaisella voiteella, jota sinun on käytettävä hoidon jälkeen.

Miten Elocon-voide toimii?

Eloconin käyttö estää immuunivastetta, mikä vähentää psoriaasin oireita.

Lääkäri kertoo sinulle, kuinka paljon ja kuinka kauan Eloconia tulee käyttää. On tärkeää, että noudatat näitä ohjeita huolellisesti, äläkä käytä enempää kuin on tarpeen. Tämä voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Ei myöskään ole hyvä idea käyttää liian vähän. Jos teet niin, voide ei toimi tarpeeksi hyvin.

Levitä sitä sellaiseen aikaan, jolloin ihollesi ei tule vettä seuraavaan puoleen tuntiin. Muuten voide vain huuhtoutuu pois. Kun olet levittänyt voidetta, laita muovikelmu tai sidos, jos lääkäri on suositellut sitä. Tämä voi lisätä vaikutusta, mutta joissakin tapauksissa se voi myös lisätä haittavaikutusten riskiä.

Pese kädet ennen ja jälkeen voiteen levittämisen. Voit levittää voidetta myös muovikäsineellä. Levitä lääkärin määräämää rasva-voidetta vähintään tunti levityksen jälkeen. Tämä vähentää ihon ärsytystä, joten tulehtuneet alueet eivät ole enää alttiina.

Varoitus.

Älä käytä tätä lääkettä silmien lähellä. Jos voidetta joutuu silmään, huuhtele se välittömästi vedellä ja hakeudu lääkäriin. Älä käytä yli 100 grammaa aikuista kohti viikossa.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Elocon vähentää tehokkaasti psoriaasin oireita.

Käyttämällä tätä lääkettä voit peittää ihotulehduksen oireet (punoitus, kutina …). Siksi on epätodennäköisempää, että huomaat sen, jos sinulla on ihotulehdus. Poikkeustapauksissa saattaa esiintyä ihon kuivumista tai aknen pahenemista. Ihosi voi myös ohentua tai voit havaita arpimaisia juonteita alueella, jossa käytät voidetta. Saatat myös saada punaisen, kutisevan ihottuman suun, nenän tai silmien ympärille, jos käytät voidetta kasvoillesi. Voiteen levittäminen rikkinäiselle iholle voi hidastaa paranemisprosessia. Kysy tästä aina lääkäriltäsi.

Osta Elocon

Jos tiedät tarvitsevasi tätä lääkettä, voit ostaa Eloconia tiskiltä täältä. Näin sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa lääkärin ja apteekin puoleen saadaksesi Eloconia. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT