Dymista

91,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Dymista?

Dymista on yhdistetty nenäsumute, joka sisältää antihistamiinia atselastiinia ja kortikosteroidia flutikasonia. Tämä suihke estää nenätulehduksen oireita. Yksi annos sisältää 137 mikrogrammaa atselastiinia ja 50 mikrogrammaa flutikasonia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää tätä suihketta (allergiseen) nuhaan ja tulehtuneeseen nenän limakalvoon. Allerginen nuha johtuu siitä, että elimistö reagoi voimakkaasti tiettyihin ulkoisiin ärsykkeisiin. Ajattele vain koirankarvoja, siitepölyä ja pölypunkkeja. Vastauksena keho saa nenän limakalvon turpoamaan ja ärsyyntymään. Oireita ovat: nuha, tukkoinen nenä, aivastelu sekä silmien, kurkun ja nenän ärsytys.

Miten Dymista toimii?

Elimistö käynnistää immuunivasteen vasteena ärsyttävälle aineelle, joka pääsee elimistöön hengityksen kautta (ks. edellä). Tämä reaktio vapauttaa histamiinia. Histamiini aiheuttaa tulehduksen nenässä. Flutikasoni, lisämunuaiskuoren hormoni, estää histamiinin tuotantoa. Atselastiini estää histamiinin tuotantoa. Yhdessä ne varmistavat, että elimistössä on vähemmän histamiinia. Tämä ehkäisee tai vähentää tulehdusta. Lisäksi oireet vähenevät. Hengitystiet voivat avautua uudelleen ja voit hengittää kunnolla.

Kuinka käyttää

  • Ota nenäsumute 2 kertaa päivässä samaan aikaan. Aamulla ja illalla.
  • Suihkuta kerran kumpaankin sieraimeen.
  • Ravista hyvin ennen käyttöä (10 sekuntia).
  • Tärkeää: Suuntaa suihke aina poispäin nenän keskeltä suihkuttaessasi. Taivuta päätäsi hieman eteenpäin.
  • Hengitä sisään nenän kautta ja ulos suun kautta suihkuttaessasi.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Dymista on tehokas allergisen nuhan ja tulehtuneen nenän limakalvon oireiden hoidossa. Kahden histamiinia estävän aineen yhdistelmän ansiosta tämä lääke on erittäin tehokas. 20 prosenttia Alankomaiden väestöstä kärsii allergisesta nuhasta. Se kehittyy usein ennen 20 vuoden ikää. 20 prosenttia Euroopan väestöstä kärsii heinänuhasta.

Nuha vaikuttaa elämänlaatuun. Sinun voi olla vaikeampi keskittyä työhön tai kouluun, mikä vaikuttaa työsi laatuun. Dymista voi auttaa lievittämään oireita.

Dymistan mahdolliset haittavaikutukset: nenäverenvuoto, päänsärky, karvas maku, epämiellyttävä haju, kuiva tai kutiava tunne nenässä tai kurkussa, nenän ärsytys, suun kuivuminen.

Osta Dymista

Jos et voi tai sinulla ei ole aikaa mennä lääkäriin ja apteekkiin hakemaan tätä lääkettä, voit ostaa Dymista-valmistetta meiltä verkossa ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT