Doximycin

alk. 39,20 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Doxycyclin
Osasto:

Kuvaus

Mitä doksisykliini on?

Doksisykliini on tetrasykliiniantibiootti, joka torjuu bakteeri-infektioita. Sekä hengitystieinfektiot että ihon, suoliston ja sukupuolielinten infektiot. Tämä lääke auttaa myös torjumaan seuraavia tauteja: borrelioosi, Q-kuume, Weilin tauti, kaniinikuume ja malaria. Antibioottia on saatavana tabletteina, liukenevina tabletteina, kapseleina ja injektioina. Voit ostaa doksisykliiniä apteekista lääkärin reseptillä.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytä tätä antibioottia malarian ehkäisyyn. Voit sitten lähteä trooppiseen kohteeseen mielenrauhassa. Kuuri auttaa myös iho-ongelmien (akne, leuan tulehdukset…) ja sukupuolitautien (klamydia, tippuri ja kuppa) hoidossa. Hengitystieinfektioiden (keuhkokuume, korvatulehdus, kurkunpäätulehdus…), Q-kuumeen, Weilin taudin, Lymen taudin ja jäniskuumeen hoitoon lääkäri voi määrätä myös doksisykliiniä.

Miten doksisykliini toimii?

Nauttimisen jälkeen lääke leviää elimistöön veren välityksellä. Kapselit ja tabletit vaikuttavat noin 1-2 tunnin kuluttua. Injektio toimii välittömästi. Muutaman päivän kuluttua infektion oireet alkavat hävitä.

Lue alta, miten ja milloin tätä lääkettä otetaan:

Malaria

Jos matkustat trooppiseen maahan, jossa on malarian riski, on parasta ostaa doksisykliiniä. Ota yksi tabletti päivässä 1-2 päivää ennen lähtöä. Sinun tulisi myös ottaa yksi pilleri joka päivä, kun matkustat malaria-alueella. On tärkeää, että otat pillerin 28 päivän ajan paluusi jälkeen.

Lymen tauti

Ota tabletit 3 päivän kuluessa punkin poistamisesta.

Muut olosuhteet

Lääkäri määrää yleensä 1-3 viikon hoitojakson. Joissakin tapauksissa hoito voi kestää jopa vuoden. On suositeltavaa noudattaa hoitoa kokonaan.

Ota kapselit ja tabletit seisten tai istuen täyden vesilasillisen kera. Näin estetään ruokatorven vaurioituminen. Ota tabletit hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoa. Näin ne eivät voi jäädä ruokatorveen.

Kapseleita ei saa ottaa ruoan, maidon tai maitotuotteiden kanssa. Ne on parasta ottaa tunti ennen aamiaista tai kaksi tuntia sen jälkeen. Lääkäri antaa injektion.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Doksisykliini tehoaa hengitysteiden, ihon, suoliston ja sukupuolielinten infektioiden torjuntaan. Haittavaikutuksia voivat olla: pahoinvointi. Yritä ottaa tabletit ruoan kanssa. Tämä voi auttaa. Huomautus: Älä ota kapseleita ruoan kanssa.

Hoito tekee ihosi herkemmäksi UV-valolle, mikä tarkoittaa, että palat auringossa nopeammin. Siksi on suositeltavaa pysyä poissa auringosta eikä käyttää solariumia.

Ostaminen Doksisykliini

Voit ostaa doksisykliiniä Hyvanolonapteekki.fi-sivuston kautta ilman, että sinun tarvitsee käydä ensin lääkärissä tai apteekissa. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT