Domperidone

alk. 413,94 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Domperidone
Osasto:

Kuvaus

Mitä domperidoni on?

Domperidoni on lääke, joka saa ruoan kulkeutumaan vatsasta nopeammin suolistoon. Tämä johtuu siitä, että se stimuloi mahalaukun ja suoliston ensimmäisen osan liikettä. Voit ottaa tätä lääkettä tabletteina, nestemäisessä muodossa ja sulavina tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Domperidonia voidaan käyttää, kun tunnet pahoinvointia tai oksennusta. Sitä voidaan käyttää myös vatsavaivoihin, migreenin aiheuttamaan pahoinvointiin, Parkinsonin taudin eräänlaiseen matalaan verenpaineeseen ja imetysongelmiin.

Miten domperidoni toimii?

Voit ottaa tabletit pienen vesimäärän kanssa. Jos tunnet pahoinvointia tai oksennusta, ota lääke 15-30 minuuttia ennen ruokailua. Tee samoin, jos sinulla on imetysongelmia tai alhainen verenpaine.

Jos käytät tätä lääkettä migreeniin, ota se heti migreenikohtauksen ensimmäisten oireiden jälkeen. Käytä sitä samanaikaisesti kipulääkkeen kanssa.

Hoidon pituus riippuu tilastasi:

  • Pahoinvointi ja oksentelu: yleensä olo paranee yhden tai kahden päivän käytön jälkeen.
  • Migreeni: käytä vain migreenikohtauksen aikana. Paraneminen voi kestää 4-72 tuntia.
  • Hoito-ongelmat: ota tätä lääkettä päivittäin 1-2 viikon ajan. Tämän jälkeen lopeta lääkkeen käyttö muutamaksi viikoksi.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Saatat saada suun kuivumista, kun käytät tätä lääkettä. Harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: Päänsärky, yleinen heikkouden tunne, uneliaisuus ja ahdistuneisuus. Myös suolistokramppeja ja ripulia voi esiintyä. Sinulla voi olla vähemmän halua harrastaa seksiä ja sinulla voi olla liikehäiriöitä. Myös sydämen rytmihäiriöiden ja heikentyneen maksan toiminnan riski on suurempi.

Lisätutkimuksia tarvitaan osoittamaan, onko tämän lääkkeen käyttö haitallista raskauden ja imetyksen aikana. Voit ehdottomasti ajaa autoa ja juoda alkoholia, kun käytät domperidonia.

Älä käytä tätä lääkettä yhdessä HIV- ja C-hepatiittilääkkeiden kanssa. Domperidoni voi myös estää joidenkin Parkinsonin taudin lääkkeiden vaikutuksia. Siksi on tärkeää käyttää lääkettä mahdollisimman lyhyen aikaa. Domperidonilla on yhteisvaikutuksia monien muiden lääkkeiden kanssa. Lue lisätietoja pakkausselosteesta.

Osta domperidonia

Täältä voit ostaa Domperidonea ilman reseptiä, nopeasti ja turvallisesti. Sinun ei siis tarvitse käydä omassa lääkärissäsi ja apteekissasi saadaksesi tämän lääkkeen. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT