Diflucan

alk. 63,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mitä Diflucan on?

Diflucan sisältää flukonatsolia, joka on sienitautien torjunta-aine. Se tehoaa sieniin ja hiivoihin, kuten Candida-hiivaan.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit ostaa Diflucania ja käyttää sitä sieni- ja hiivatulehduksiin. Nämä voivat olla elinten, ihon, kynsien (kynsisieni) tai limakalvojen infektioita.

Joitakin esimerkkejä ihon sieni-infektioista ovat: jalka-, pityriasis versicolor- ja rengasmatotulehdus. Limakalvotulehduksia voi esiintyä emättimessä, suussa ja ruokatorvessa (sammas). Diflucan voi auttaa myös Leishmania-loisten aiheuttamiin ihoinfektioihin.

Miten Diflucan toimii?

Tilastasi riippuen sinun on ehkä otettava tätä lääkettä useammin tai harvemmin. Useiden tartuntatautien osalta tämä ei ole joka päivä vaan esimerkiksi kerran tai kolme kertaa viikossa.

Kapselit niellään puolen vesilasillisen kera. Jos tämä on sinulle vaikeaa, voit sekoittaa kapselin sisällön jogurttiin, omenasoseeseen tai vanukkaaseen.
Jos otat Diflucania liuoksena, ravista pulloa ensin hyvin. Mittaa sitten oikea määrä mukana toimitetulla mittakupilla tai ruiskulla.

Alla on yhteenveto kunkin tilan hoitoaikojen kestosta:

  • Sieni-ihoinfektio: yksi hoito 2–6 viikon ajan.
  • Kynsien sieni-infektio: yksi pitkä, 3–6 kuukautta kestävä hoito.
  • Pityriasis versicolor: 1–4 viikkoa.
  • Sammas: 1–4 viikkoa.
  • Leishmania-loiset: yleensä 6 viikkoa kestävä hoito.
  • Emättimen tai peniksen sieni-infektio: voidaan parantaa yhdellä käyttökerralla. Joskus tarvitaan kuitenkin pidempi hoito, kerran viikossa 6 kuukauden ajan.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Kun käytät tätä lääkettä, saatat saada ruoansulatuskanavan oireita, ihottumaa ja päänsärkyä. Poikkeustapauksissa saatat tulla uneliaaksi, ja lisäksi voi esiintyä kuumetta ja suun kuivumista. Saatat saada pistelyä jaloissa ja käsissä, vapinaa ja lihaskipua. Myös sydämen rytmihäiriöt ja hiustenlähtö ovat mahdollisia.

Diflucanilla (150 mg) on monia yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa. Älä yhdistä Diflucania antikoagulanttien, epilepsialääkkeiden (fenytoiini ja karbamatsepiini), sydänvaivoihin tai korkeaan verenpaineeseen tarkoitettujen lääkkeiden (amlodipiini, barnidipiini, felodipiini…), kolesterolia alentavien lääkkeiden (kolesterolia alentavat lääkkeet, atorvastatiini ja simvastatiini) kanssa. Ei saa yhdistää tuberkuloosilääkkeiden (rifabutiini ja rifampisiini), tiettyjen HIV- ja C-hepatiittilääkkeiden, alpratsolaamin, darifenasiinin, tofatsitinibin (reumalääkkeeksi) ja unilääkkeen midatsolaamin kanssa. Muiden yhteisvaikutusten osalta lue pakkausseloste huolellisesti!

Osta Diflucan

Kaikki naiset eivät halua mennä lääkäriin hoitamaan emättimen hiivatulehdusta. Siksi tarjoamme turvallisen ja huomaamattoman online-ratkaisun, jonka avulla voit ostaa Diflucania ilman reseptiä! Voit saada lääkkeen kotiin jo huomenna, jos tilaat sen ennen kello 17.00 verkkokonsultaation kautta.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT