Differin

84,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Adapalene
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Differin?

Differin sisältää adapaleenia. Tämä on eräs A-vitamiinin muoto, ja se auttaa hoitamaan akneoireita. Tämä lääke on geelimuodossa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä aknen hoitoon. Se voi olla akne kasvoissa, rinnassa tai selässä. Näillä alueilla esiintyy useimmiten näppylöitä.

Miten Differin toimii?

Adapaleeni parantaa ihon epidermistä. Tämä johtuu siitä, että aine estää keratiinin tuotantoa. Tämän seurauksena iholle jää vähemmän kuollutta ihosolukkoa, jolloin ihohuokoset tukkeutuvat vähemmän. Myös talirauhasten tali valuu helpommin pois. Akne johtuu tukkeutuneista ihohuokosista ja talirauhasista, jotka voivat johtua liiallisesta talintuotannosta ja kuolleista ihosoluista. Iholla elävät bakteerit asustavat tässä ylimääräisessä talissa ja erittävät jätteitä. Näin näppylät muodostuvat.

Käyttö:

  • Levitä voidetta vain iholle.
  • Puhdista ja kuivaa ensin vaurioitunut alue.
  • Käytä voidetta ennen nukkumaanmenoa.
  • Levitä ohut kerros geeliä iholle sormenpäilläsi.
  • Muista pestä kädet levityksen jälkeen.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Differin ei yksinään voi hoitaa aknea. Se voi kuitenkin vähentää aknen oireita merkittävästi. Erityisesti teini-ikäiset kärsivät aknesta. Tämä voi saada heidät tuntemaan itsensä hyvin epävarmoiksi ja turhautuneiksi. Akne voi myös aiheuttaa pysyviä arpia kasvoihin. Tilanne paranee yleensä 30 ikävuoden jälkeen. Siksi on suositeltavaa hoitaa aknen oireita. Differinia voi käyttää 12-vuotiaasta lähtien.

Lääke imeytyy elimistöön hyvin rajoitetusti. Se vaikuttaa pääasiassa ihoon.

Jos käytät tätä lääkettä, ihosi voi ärsyyntyä ja kuivua levityskohdassa. Harvoissa tapauksissa saatat saada auringonpolttaman, jolloin ihosi voi alkaa kutista, hilseillä ja tuntua kivuliaalta. Poikkeustapauksissa akne voi pahentua, kun käytät tätä lääkettä.

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet raskaana tai imetät.

Differin ostaminen

Voit ostaa Differinia täältä ilman reseptiä. Näin sinun ei tarvitse mennä lääkäriin ja apteekkiin saadaksesi tämän aknelääkkeen. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT