Diamox

85,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Diamox?

Diamox on asetatsolamidia sisältävä lääke, joka säätelee suolojen ja veden määrää veressä. Käytetään korkeuspahoinvoinnin, glaukooman, turvotuksen ja epilepsian hoitoon. Voit ostaa tätä lääkettä kapseleina, jotka sisältävät 250 mg asetatsolamidia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Diamoxia käytetään seuraavien sairauksien hoitoon: korkeuspahoinvointi, glaukooma, turvotus ja epilepsia.

Korkeuspahoinvoinnin tunnistaa huimauksesta, väsymyksestä, pahoinvoinnista ja päänsärystä. Voit sairastua, kun kiipeät yli 2 500 metrin korkeuteen. Se voi tapahtua vuoristovaelluksen tai lentomatkan aikana. Tässä korkeudessa ilmassa on paljon vähemmän happea. Jos et tee mitään, saatat menettää tajuntasi tai yskiä valkoista/vaaleanpunaista limaa.

Glaukooma on silmäsairaus, jossa silmämunan paine kasvaa, koska silmämunassa on liikaa nestettä. Diamox alentaa tätä painetta.

Diamox auttaa myös turvotuksen hoidossa. Turvotuksesta puhutaan, kun elimistöön kertyy liikaa nestettä. Huomaat sen turvonneista nilkoista ja jaloista. Nestettä voi kertyä myös keuhkojen ympärille.

Miten Diamox toimii?

Asetatsolamidi säätelee suolojen ja veden määrää veressäsi. Asetatsolamidi saa munuaiset tuottamaan enemmän suolaa. Suola poistaa nestettä kehosta ja häviää nesteen mukana virtsaan. Tämä mahdollistaa ylimääräisen nesteen poistumisen kehosta, jos kehossa on turvotusta.

Glaukoomassa tämä aine johtaa myös ylimääräistä nestettä pois silmämunasta. Silmänpaine laskee.

Korkeussairaudessa veren elektrolyyttien ja nesteiden välinen tasapaino voi häiriintyä. Myös veren pH voi muuttua ja keuhkojen paine voi nousta. Asetatsolamidi lisää veren happamuutta syrjäyttämällä nestettä. Näin elimistö voi kierrättää enemmän happea veressä. Tämä vähentää korkeuspahoinvoinnin oireita.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Diamox alentaa tehokkaasti silmänpainetta glaukooman vaikeissa muodoissa. Glaukoomaa hoidetaan alun perin silmätipoilla.

Korkeuspahoinvointiin voit ottaa tätä lääkettä, jos ei ole mahdollista laskeutua korkealle. Tämä on aina ensimmäinen askel, joka sinun on otettava, jos huomaat korkeuspahoinvoinnin oireita.

Turvotuksen yhteydessä Diamoxia on aina käytettävä yhdessä muiden tablettien kanssa. Vain silloin lääke voi toimia optimaalisesti.

Osta Diamox

Voit ostaa Diamoxia verkossa ilman reseptiä täältä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT