Desloratadine

51,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Desloratadine
Osasto:

Kuvaus

Mitä desloratadiini on?

Desloratadiini on lääke, jolla on antiallergisia vaikutuksia. Se auttaa hoitamaan hengitysteiden ja ihon allergioita. Desloratadiini on saatavana meiltä tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Desloratadiinia voidaan käyttää erilaisiin allergioihin. Seuraaviin ihoallergioihin: nokkosihottuma ja kutina. Ja hengitystieallergiat: heinänuha, tulehtuneet nenän limakalvot. Se voi myös auttaa, jos silmät ovat tulehtuneet allergian vuoksi.

Miten desloratadiini toimii?

Vaikuttava aine on antihistamiini ja estää histamiinia sitoutumasta tiettyihin reseptoreihin. Tämä johtaa allergiaoireiden vähenemiseen ja tulehdusreaktion loppumiseen.

Jos kärsit allergiasta päivittäin, on tarpeen ottaa yksi tabletti joka päivä. Jos allergiaa ei esiinny joka päivä, sinun tarvitsee ottaa vain yksi tabletti, kun kärsit allergiasta. Voit tehdä tämän myös tuntia ennen kuin uskot saavasi allergisen reaktion. Esimerkiksi jos aiot vierailla kotitaloudessa, jossa on lemmikkejä.

Heinänuhan hoitoon riittää yleensä tablettien ottaminen muutaman viikon ajan. Sen jälkeen oireet häviävät. Et ehkä huomaa mitään parannusta kolmen päivän käytön jälkeen. Siinä tapauksessa lääke ei todennäköisesti tehoa sinuun.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Desloratadiini on yleisesti käytetty lääke heinänuhan ja allergisen nuhan lievittämiseen tai hoitoon. Se on erittäin tehokas monille ihmisille, mutta valitettavasti ei kaikille!

Sivuvaikutuksena saatat tulla uneliaaksi. Tässä tapauksessa on suositeltavaa ottaa lääke illalla ennen nukkumaanmenoa. Mahdollisen uneliaisuuden vuoksi ajamista ei suositella. Alkoholinkäyttö voi myös lisätä uneliaisuuden tunnetta. Saatat myös kokea päänsärkyä ja suun kuivumista. Harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä lihaskipuja, huimausta ja maksasairauksia. Saatat myös kokea ruoansulatuskanavan ongelmia ja lisääntynyttä ruokahalua. Voit tuntea olosi levottomaksi, sinulla voi olla nukahtamisvaikeuksia ja sinulla voi olla sydämentykytys.

Voit yhdistää tämän lääkkeen muiden lääkkeiden kanssa.

Älä ota tätä lääkettä, jos olet raskaana tai haluat tulla raskaaksi. Desloratadiinia ei myöskään pidä käyttää, jos imetät. Tässä tapauksessa voit etsiä vaihtoehtoja silmätippojen tai nenäsumutteen muodossa. Vaikuttava aine pääsee vähemmän todennäköisesti verenkiertoon.

Desloratadiinin ostaminen

Jos olet käyttänyt tätä lääkettä aiemmin tai jos uskot, että se voi auttaa sinua oireidesi hoidossa, voit ostaa desloratadiinia ilman reseptiä täältä. Sinun ei tarvitse käydä lääkärissä tai apteekissa ostaaksesi tämän lääkkeen. Hintaan sisältyy verkkokonsultaatio ja toimitus 24 tunnin kuluessa. Jos tilaat tämän lääkkeen ennen klo 17.00 arkisin, saat sen seuraavana päivänä!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT