Daktarin

alk. 72,60 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Daktarin?

Daktarin sisältää mikonatsolinitraattia. Tämä aine auttaa torjumaan sieniä ja parantamaan ihoa. Molemmat sienet iholla ja sukupuolielimissä. Voit ostaa tätä lääkettä jauheena (20 g) tai voiteena (30 g).

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää Daktarinia ihosieniin: rengasmatoon, ihottumaan, kynsisieniin, akneen ja sukuelinten sieniin: peniksen ja peniksen kitalakeen sieniin. Tunnistat nämä sienet siitä, että iho muuttuu hieman värjäytyneeksi ja hilseileväksi. Iho voi myös kutista. Jos sinulla on turvonnut ekseema, huomaat nämä oireet yleensä varpaiden välissä.

Miten Daktarin toimii?

Dermatofyytit ovat sieniä, jotka aiheuttavat ekseemaa ja rengasmatoa. Kasvaakseen ne tarvitsevat keratiinia. Tämä on ihossa esiintyvä proteiini. Daktarinin vaikuttava aine, mikonatsolinitraatti, estää sientä tuottamasta ergosterolia. Ergosteroli on välttämätön, jotta sienen solurakenne pysyy ehjänä. Ilman tätä ainetta sieni ei voi toipua tai jatkaa lisääntymistään. Näin sieni kuolee hitaasti ja iho voi parantua uudelleen.

On tärkeää levittää voidetta 5 cm leveämmin kuin tartunta-alue. Sienilangat ovat hieman leveämpiä kuin tartunta-alue. Älä käytä voidetta yli 10 peräkkäistä päivää. Tämän jälkeen sinun pitäisi pitää tauko.

Kuinka kauan sinun tulisi käyttää tuotetta, riippuu tilastasi:

  • Akne: 4-12 viikkoa
  • Kynsien tulehdus: 8 kuukautta
  • Jalkojen mätäneminen: 2-6 viikkoa.
  • Sukuelinten sieni: 7-10 päivää.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Daktarin auttaa torjumaan sieniä iholla ja sukupuolielimissä. Tämä on tärkeää, koska sieni on tarttuva. Jos hoidat sen, et voi levittää sitä muihin. Jos käytät voidetta kahdesti päivässä kahdesta kuuteen viikon ajan, useimmat sienet paranevat. Punoitus ja kutina vähenevät.

Sillä välin sinun on toteutettava seuraavat hygieniatoimenpiteet tartuntojen ehkäisemiseksi:

  • Älä naarmuta ihoa.
  • Pese ihosi päivittäin ja pidä se mahdollisimman kuivana.
  • Älä jaa vuodevaatteita tai pyyhkeitä muiden ihmisten kanssa.
  • Pese kätesi tämän lääkkeen käytön jälkeen.

Älä ota tätä lääkettä yhdessä antikoagulanttien, kuten fenprokumonin tai asenokumarolin, kanssa.

Osta Daktarin

Saatat epäröidä mennä lääkäriin, jos peniksen kärjessäsi on sieni. Vaikka lääkärisi vannoo vaitiolovelvollisuutta, saatat tuntea olosi kiusaantuneeksi. Tämän kiertämiseksi tarjoamme turvallisen vaihtoehdon, jonka avulla voit ostaa Daktarinia tiskiltä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT