Crestor

alk. 84,70 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Rosuvastatin

Kuvaus

Mikä on Crestor?

Crestor on kolesterolia alentava lääke, joka sisältää vaikuttavaa ainetta rosuvastatiinia. Voit ostaa lääkettä 5, 10, 20 ja 40 mg:n tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Crestor on lääke, jota käytetään ylimääräisen kolesterolin vähentämiseen. Veressäsi voi olla liikaa kolesterolia huonojen ruokailutottumusten vuoksi: syöt liikaa rasvaa, juot liikaa alkoholia ja tupakoit. Ylimääräinen kolesteroli voi kerääntyä verisuonten seinämiin ja kaventaa niitä. Tämä aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja. Sinulla voi olla myös hengitysvaikeuksia. Jos sinulla on diabetes, sinulla on todennäköisemmin korkea kolesteroli. Tila on myös perinnöllinen.

Miten Crestor toimii?

Maksan entsyymit tuottavat kolesterolia. Rosuvastatiini estää näitä entsyymejä. Tämä aiheuttaa sen, että maksa tuottaa vähemmän kolesterolia ja kolesterolia päätyy vähemmän vereen. Tämä tarkoittaa, että rasvaa ei voi enää kerääntyä verisuonten seinämiin. Ne eivät ole enää kapeita ja sydän- ja verisuoniongelmat vähenevät.

Ota 1 tabletti päivässä. Voit ottaa sen veden kanssa. Ota tabletit aina samaan aikaan päivästä. Näin et koskaan missaa tablettia.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

On tärkeää, että kolesterolitaso on hyvä. Liika kolesteroli voi aiheuttaa sydänsairauksia. Verisuonet voivat ahtautua, jolloin sydän toimii huonommin.

Aloita 10 mg:n annoksella. Vain jos olet herkkä haittavaikutuksille, voit aloittaa pienemmällä 5 mg:n annoksella. Jos 10 mg:n annos ei tuota riittävästi tuloksia, voit vaihtaa 20 mg:aan. Poikkeustapauksissa, esimerkiksi jos sinulla on suuri riski sairastua muihin sairauksiin, voit käyttää 40 mg:n annosta.

On tärkeää, että yhdistät lääkityksen asianmukaiseen liikuntaan ja ruokavalioon. Vain silloin se toimii tehokkaasti.

Crestorin (5mg/10mg/20mg/40mg) ottaminen voi aiheuttaa erilaisia haittavaikutuksia: päänsärkyä, vatsakipua, huimausta ja lihaskipua. Joskus saatat saada ihottumaa ja kutinaa. Harvinaisissa tapauksissa haima voi tulehtua ja saatat saada allergisen reaktion. Myös keltatautia, verta virtsassa, hepatiittia, muistin heikkenemistä ja nivelkipuja voi esiintyä.

Crestoria ei saa yhdistää suun kautta otettavien ehkäisyvälineiden, warafiinin, muiden statiinien, hormonikorvaushoidon, fibraattien…. kanssa. Täydellinen luettelo lääkkeistä on pakkausselosteessa. Älä juo suuria määriä alkoholia tämän lääkkeen kanssa. Tämä voi aiheuttaa maksavaivoja.

Osta Crestor

Crestoria on mahdollista ostaa verkosta ilman reseptiä tarvitsematta oman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT