Condyline

85,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Condyline?

Condyline on lääke, jota määrätään yhä useammin, koska se on erittäin tehokas sukupuolielinten syylien hoidossa. Näiden hankalien syylien lisäksi Condylinea käytetään myös kaikenlaisten ihokasvainten hoitoon. Condyline-valmisteen vaikuttava aine on podofyllotoksiini, joka hidastaa solujen kasvua. Siksi tätä lääkettä käytetään sukupuolielinten syylien hoitoon. Podofyllotoksiini on lignaanikasvin lehdistä uutettu aine, jota on saatavana uutteena ja voiteena. Voit helposti levittää tätä syyliin itse, joten sinun ei tarvitse mennä lääkäriin joka kerta tätä hoitoa varten.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Condyline on siis lääke, jota määrätään pääasiassa sukupuolielinten syylien hoitoon. Sukuelinten syyliä on nyt yksi yleisimmistä sukupuoliteitse tarttuvista virustauteja, jotka on helppo hoitaa. Onneksi ne ovat hyvänlaatuisia. Lisäksi tätä lääkettä käytetään myös kaikenlaisten ihokasvainten hoitoon.

Miten Condyline toimii?

Kun käytät Condylinea sukupuolielinten syyliin, ihosolujen kasvu estyy paikallisesti voimakkaasti. Tämä ei tarkoita, että kasvu olisi kokonaan pysähtynyt. Kasvu hidastuu viruksen rajoittamiseksi. Podofyllotoksiini neutralisoi HPV-viruksen, joten se ei enää voi aiheuttaa lisävahinkoja. Vähitellen syylien kasvu tasaantuu, ja myös ärsyttävät ja usein kivuliaat ja kutiavat oireet vähenevät. Suurimmalla osalla tartunnan saaneista syyliä on kutistunut merkittävästi keskimäärin kuukauden kuluttua. Puolentoista kuukauden kuluttua ne ovat hävinneet kokonaan keskimäärin 75 prosentissa tapauksista. Tänä aikana sinun ei pitäisi olla sukupuoliyhteydessä. Edes seksi ilman kondomia ei tarjoa riittävää suojaa. Syylät ovat erittäin tarttuvia.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Condyline on yleisesti käytetty lääke sukupuolielinten syylien ja harvemmin ihokasvainten hoitoon. Se tehoaa näihin tiloihin, mikä johtuu pääasiassa tämän lääkkeen vaikuttavan aineen, podofyllotoksiinin, korkeasta pitoisuudesta. Condyline-valmisteen avulla syyliesi häviävät keskimäärin puolentoista kuukauden kuluttua, mikä on nopeampaa kuin vastaavilla lääkkeillä.

Osta Condyline

Voit ostaa Condylinea vain apteekista saadulla reseptillä. Häpeätkö mennä lääkäriin tämän ärsyttävän sairauden kanssa? Sitten voit ostaa tätä lääkettä verkosta ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT