Combivent

104,50 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )

Kuvaus

Mikä on Combivent?

Combivent on keuhkoputkia laajentava lääke COPD-potilaille. Salbutamolin ja ipratropiumin ansiosta lääke puhdistaa keuhkot. Tämä lääke on saatavana liuoksena sumuttimessa käytettäväksi. 2,5 ml:n annos sisältää 500 mcg ipratropiumia ja 2,5 mg salbutamolia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä COPD:hen (krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus). COPD on sateenvarjotermi eri keuhkosairauksille. Tähän voi kuulua krooninen keuhkoputkentulehdus, keuhkolaajentuma, hengitysteiden tukkeutuminen….. Krooninen keuhkoputkentulehdus on hengitysteiden ärsytys, johon liittyy liiallista limaneritystä. Keuhkoveritulppa estää keuhkoja muuntamasta nautittuja kaasuja, mikä johtaa hapenpuutteeseen. Kärsit tulehduksesta usein pitkään ja usein. Ne voivat myös aiheuttaa pitkäaikaisia vaurioita. Keuhkoahtaumatauti johtuu pääasiassa liiallisesta tupakoinnista. Ilmansaasteilla ja pölyhiukkasilla on myös merkitystä.

Miten Combivent toimii?

Salbutamoli on beeta-2-agonisti, joka lievittää keuhkoahtaumataudin oireita. Se tekee tämän rauhoittamalla kehon beeta-2-reseptoreita ja rentouttamalla hengitysteiden lihaksia. Tämä vähentää oireita, kuten ärtyneisyyttä ja hengenahdistusta.

Keuhkoahtaumataudissa muskariinireseptorit ovat usein yliaktiivisia asetyylikoliinin vaikutuksesta. Ipratropiumbromidi estää asetyylikoliinin siirtymistä, mikä rentouttaa hengitysteitä ympäröiviä lihaksia. Hengitystiet laajenevat jälleen, ja voit hengittää paremmin.

Käytä

Käytä Combiventia sumuttimessa.
Tee tämä kolmesta neljään kertaa päivässä. Ota yksi annos kerrallaan.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Combivent on tehokas COPD:n hoidossa. Se vähentää oireiden vakavuutta.

Keuhkoahtaumataudin hoito on erittäin tärkeää, koska sairaus voi aiheuttaa pitkäaikaisia vaurioita keuhkoihin. Monet ihmiset sairastuvat keuhkoahtaumatautiin. Mahdollisia syitä: liika tupakointi, ilmansaasteet ja pölyhiukkaset. On myös mahdollista, että tauti on perinnöllinen, mutta sen selvittämiseksi tarvitaan lisätutkimuksia.

Combiventin mahdolliset haittavaikutukset: yskä, päänsärky, vapina, suun kuivuminen, kurkun ärsytys, nopeampi syke, huimaus, äänihäiriöt jne.

Osta Combivent

Haluatko ostaa Combiventia verkossa? Hyvanolonapteekki.fi-sivustolta voit tilata tätä lääkettä ilman oman lääkärisi reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT