Clindoxyl

alk. 84,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Clindamycin/Benzoyl Peroxide
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Duac Acne Gel?

Duac-aknegeeli on aknen hoitoon tarkoitettu geeli. Geeli sisältää kahta komponenttia: antibiootti klindamysiiniä ja bentsoyyliperoksidia. Voit ostaa geeliä 30 gramman tuubeissa. 1 gramma geeliä sisältää 1 mg klindamysiinifosfaattia ja 3 mg vesipitoisen bentsoyyliperoksidin.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tätä geeliä käytetään aknen hoitoon. Akne on ihosairaus, jossa iholle muodostuu näppyjä ja märkärakkuloita. Niitä esiintyy usein kasvoissa. Tämä johtuu siitä, että ihon talirauhaset erittävät talia, joka kerääntyy ihohuokosiin. Nämä huokoset voivat tukkeutua ja aiheuttaa märkärakkuloita. Akne voi esiintyä eri vaiheissa ja eri voimakkuudella. Jotkut kärsivät aknesta hyvin vakavasti, toiset vähemmän vakavasti. Joskus märkärakkulat voivat aiheuttaa arpia. Tällä voi olla voimakas psykologinen vaikutus aknesta kärsivään henkilöön.

Miten Duac-aknegeeli toimii?

Iholla elää talissa eläviä bakteereja. Nämä bakteerit tuottavat jätteitä, jotka tulehduttavat talirauhasia. Tämä aiheuttaa aknea ja näppylöitä. Klindamysiini varmistaa, että bakteerit eivät enää pysty tuottamaan ravinteita, joita ne tarvitsevat kehityksensä jatkamiseen. Tämä johtaa bakteerien kuolemaan ja tulehduksen vähenemiseen.

Bentsoyyliperoksidi helpottaa sarveiskerroksen (ihon yläosan) poistamista. Tämä ehkäisee komedoneja ja tekee seuraavasta aknen puhkeamisesta vähemmän vakavaa. Tämä johtuu siitä, että talirauhasten tukkeutuminen on epätodennäköisempää.

Käyttö

Levitä ohut kerros geeliä tulehtuneen alueen iholle illalla. Pese iho ensin ja kuivaa se varovasti. Pese kädet geelin levittämisen jälkeen.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Duac-aknegeeli on tehokas aknen hoitoon. Akne on yleinen ihosairaus. Se on yleisin nuorilla. Kahden-viiden viikon kuluttua huomaat eron. Tämän jälkeen akne lievenee ja vähenee.

On erittäin tärkeää hoitaa aknea. Erityisesti aknen vaikeat muodot. Ne voivat myös aiheuttaa psyykkistä epämukavuutta aknesta kärsivälle henkilölle. Aknen hoitoa suositellaan henkilön hyvinvoinnin mukaan.

Duac-aknegeelin mahdolliset haittavaikutukset: punoitus, kuiva iho, kutiava tai hilseilevä iho, ripuli, vatsakipu, pistely vatsassa, …

Osta Duac akne geeli

Täältä voit turvallisesti, nopeasti ja laillisesti ostaa Duac-aknegeeliä verkossa ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT