Circadin

alk. 52,50 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Circadin?

Circadin on pilleri, joka auttaa yli 55-vuotiaiden unettomuuteen. Tämä johtuu melatoniinihormonista. Voit ostaa Circadinia tabletteina, jotka sisältävät 2 mg melatoniinia tablettia kohti.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Circadin hoitaa yli 55-vuotiaiden unettomuutta. Ihmisillä on tietty uni-valverytmi. Kun tämä häiriintyy, hän saa uniongelmia. Tähän voi kuulua unettomuus. Nukahtaminen tai herääminen yöllä voi olla vaikeampaa. Kun tulee pimeä, elimistö tuottaa melatoniinihormonia. Tämä tapahtuu käpyrauhasessa. Melatoniini tekee meidät uneliaiksi. Iäkkäät ihmiset tuottavat vähemmän melatoniinia. Siksi he kärsivät todennäköisemmin unettomuudesta.

Unettomuus voi aiheuttaa väsymystä, uneliaisuutta, ärtyneisyyttä, keskittymiskyvyn ja suorituskyvyn heikkenemistä.

Miten Circadin toimii?

Unettomuus johtuu melatoniinin puutteesta elimistössä. Melatoniini väsyttää, kun tulee pimeä. Circadin sisältää keinotekoista melatoniinia täydentämään elimistön puutetta. Siksi väsyt illalla ja kehosi valmistautuu yöhön. Nukahdat nopeammin.

Kuinka käyttää

  • 1 tabletti päivässä. Ei saa rikkoa.
  • Aterioiden jälkeen ja 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa.
  • Älä käytä yli 13 viikkoa.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Circadin on tehokas yli 55-vuotiaiden unettomuuden hoidossa. On tärkeää hoitaa tätä tilaa, koska unettomuus johtaa usein väsymykseen, ärtyneisyyteen, uneliaisuuteen, keskittymiskyvyn ja suorituskyvyn heikkenemiseen. Sillä voi olla suuri vaikutus elämääsi ja työhösi.

Jos tämä lääke ei tehoa 21 päivän kuluttua, sinun on käytettävä toista lääkettä. Muista, että tätä lääkettä ei saa käyttää yli 13 viikkoa.

Circadinin mahdolliset haittavaikutukset: levottomuus, painajaiset, ahdistuneisuus, päänsärky, kohonnut verenpaine, huimaus. Vatsakipu, hermostuneisuus, suun kuivuminen, keltaisuus, kutina…. ovat myös mahdollisia haittavaikutuksia. Ota yhteys lääkäriin, jos sinulla on seuraavia oireita: masennus, pyörtyminen, huimaus, verta virtsassa, psoriaasi…..

Osta Circadin

Osta Circadin verkossa ilman reseptiä? Meiltä voit tilata tämän lääkkeen ilman oman lääkärisi reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT