Champix

alk. 103,40 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Vareniclin

Kuvaus

Mikä on Champix?

Champix on lääke, joka auttaa sinua lopettamaan tupakoinnin. Tämä johtuu vaikuttavasta aineesta varenikliinistä. Varenikliini tekee aivot vähemmän herkiksi nikotiinille ja vähentää tupakanhimoa. Voit ostaa Champixia tabletin muodossa. Tableteissa on erilaisia annoksia varenikliinia. Aloitat pienellä annoksella, jota sitten suurennetaan.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Champix auttaa sinua lopettamaan tupakoinnin. Tämä lääke vähentää tupakanhimoa. Tupakoinnista riippuvaisten ihmisten on usein hyvin vaikea lopettaa tupakointi. Kun lopetat tupakoinnin, saatat kokea psyykkisiä ja fyysisiä oireita. Ne saavat sinut haluamaan polttaa uudelleen.

Tupakoinnilla on monia ikäviä sivuvaikutuksia. Tupakoitsijoilla on pahanhajuinen hengitys, hampaat voivat kellastua, he yskivät jne. Myös pitkän aikavälin terveysvaikutukset ovat olemassa. Tupakoitsijat voivat sairastua seuraaviin sairauksiin: krooninen keuhkoputkentulehdus, astma, keuhkoahtaumatauti, poskiontelotulehdus, keuhkolaajentuma ja keuhkosyöpä. Kun tupakoit, myös ympärilläsi olevat ihmiset tupakoivat. Siksi se on myös huono heidän terveydelleen. Siksi on erittäin tärkeää lopettaa tupakointi.

Miten Champix toimii?

Nikotiini stimuloi aivoja, jotka lähettävät signaalin, joka saa meidät haluamaan savuketta. Varenikliini estää nikotiinin vaikutuksen aivoihin. Tämä tekee aivoista vähemmän herkät nikotiinille. Kaipaat vähemmän nikotiinia, mikä vähentää tupakanhimoa. Varenikliini vähentää myös vieroitusoireita tupakoinnin lopettamisen yhteydessä. Tämä johtuu siitä, että se jäljittelee osittain nikotiinin vaikutuksia.

Ohjeet

  • Älä pureskele tabletteja. Niele puoliksi täytetyn vesilasillisen kera.
  • Ota aluksi pieni annos ja lisää sitä vähitellen.
  • Ota sitä vähintään 2 viikkoa ennen tupakoinnin lopettamista. Sinun on lopetettava tupakointi viidenteen käyttöviikkoon mennessä.
  • Käytä 3-6 kuukauden ajan. Tee koko hoito.

Tilaa

  • Päivä 1 – 3: 1 tabletti päivässä: pieni annos (valkoinen).
  • Päivä 4 – 7: 2 tablettia päivässä: pieni annos (valkoinen).
  • Seuraavat päivät: 2 tablettia päivässä: suuri annos (sininen).

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Champix auttaa tehokkaasti nikotiiniriippuvaisia ihmisiä lopettamaan tupakoinnin. On tärkeää, että käytät tätä lääkettä vähintään kaksi viikkoa ennen kuin lopetat tupakoinnin. Älä myöskään odota liian kauan ja lopeta tupakointi ennen viidettä viikkoa. Vasta silloin lääke on tehokas.

Tulokset

Tutkimusten mukaan neljä kymmenestä tupakoitsijasta lopettaa tupakoinnin kahdentoista viikon Champix-hoidon jälkeen. Kaksi kymmenestä tupakoitsijasta tupakoi vielä vuoden kuluttua. Kun lopetat, on vaikea jatkaa. Älä vain lopeta kesken kuurin. Haluat taas tupakoida. Lopeta koko kuuri!

Mahdolliset haittavaikutukset: pahoinvointi, päänsärky, nuha nenässä, unettomuus tai epänormaalit unet. Harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä lihaskipuja, vatsavaivoja tai suun kuivumista. Näitä haittavaikutuksia esiintyy yleensä ihmisillä, jotka ovat niille muutenkin herkkiä. Jos sinulla on pahoinvointia, voit ottaa tabletit ruoan kanssa.

Täydellinen luettelo haittavaikutuksista on pakkausselosteessa.

Champixin ostaminen

Haluatko ostaa Champixia ilman reseptiä? Meiltä on mahdollista tilata tämä tupakoinnin lopettamiseen tarkoitettu lääke verkossa. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT