Cerazette

alk. 55,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Desogestrel
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Cerazette?

Cerazette on ehkäisypilleri, joka sisältää desogestreeliä, joka on naisten progestiinihormoni. Koska tämä pilleri sisältää vain yhtä naispuolista sukupuolihormonia, sitä kutsutaan minipilleriksi. Tämä tarkoittaa, että pilleri ei sisällä estrogeenihormonia.

Mihin Cerazettea käytetään?

Otat tämän pillerin estämään raskaaksi tulemisen. Huomaa, että et voi viivästyttää kuukautisia tällä pillerillä. Cerazettea voivat käyttää naiset, joilla on vaikeuksia sietää estrogeenia tai jotka imettävät.

Miten Cerazette toimii?

Cerazetten vaikuttava aine on progesteronin synteettinen muoto: desogestreeli jäljittelee progesteronin vaikutusta. Se myös paksuntaa kohdunkaulan limatulppaa, mikä vaikeuttaa siittiöiden pääsyä kohtuun ja munanjohtimiin. Suuren progesteroniannoksen vuoksi tämä pilleri estää useimmissa tapauksissa myös munasolun kypsymisen.

Ota pilleri kuukautisten ensimmäisenä päivänä. Jos tämä ei ole mahdollista, voit ottaa pillerin myöhempänä päivänä. Tällöin sinun on käytettävä ylimääräistä ehkäisyä, kuten kondomia, 7 päivän ajan.

Ota 1 tabletti päivässä pienen vesimäärän kanssa. Ota koko liuska (28 tablettia) ulos nuolten osoittamalla tavalla. On tärkeää ottaa oikea pilleri joka päivä. Aloitatko pillerit keskiviikkona? Ota sitten ylimmän rivin ylin tabletti, jonka kääntöpuolelle on kirjoitettu ”Wednesday”. Tällä pillerillä ei ole lopetusviikkoa. Kun nauha on tyhjä, jatka uudella nauhalla. Kuukausittainen verenvuoto voi olla edelleen epäsäännöllistä tai se voi jäädä kokonaan pois. Jatka nauhan kanssa.

On tärkeää ottaa tabletit samaan aikaan päivästä. Näin on pienempi mahdollisuus, että annos jää ottamatta. Jos sinulla on ripulia tai oksentelua 4 tunnin kuluessa ehkäisypillerin ottamisesta, ota uusi pilleri.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tutkimukset ja käyttökokemukset osoittavat, että Cerazettea voidaan pitää luotettavana ehkäisyvalmisteena. Mikään ehkäisymenetelmä ei kuitenkaan ole 100-prosenttisen luotettava. Jos otat tämän pillerin oikeaan aikaan ja oikealla tavalla, sitä voidaan kuitenkin pitää erittäin tehokkaana.

Suuren progesteroniannoksen vuoksi tämä pilleri vaikuttaa useimmissa tapauksissa myös munasolujen kypsymiseen sen sijaan, että se vain paksuntaa kohdunkaulaa. Tämä tarkoittaa, että Cerazette vaikuttaa samalla tavalla kuin yhdistelmäpillerit, jotka sisältävät myös estrogeenia.

Muista, että jos olet yli 35-vuotias ja tupakoit, on parempi käyttää muuta ehkäisyvälinettä. Muuten sydän- ja verisuonitautien riski kasvaa. Jos et tupakoi, voit jatkaa ehkäisypillerin käyttöä 35 ikävuoden jälkeen.

Älä yhdistä pilleriä HIV-, tuberkuloosi-, epilepsia- ja mäkikuisma-lääkkeiden kanssa. Cerazette saattaa olla yhteisvaikutuksessa myös joidenkin syöpälääkkeiden kanssa. Voit ajaa autoa ja juoda alkoholia tämän pillerin kanssa. Pillereitä voi käyttää turvallisesti imetyksen yhteydessä 6 viikkoa synnytyksen jälkeen.

Mahdolliset haittavaikutukset: mielialan vaihtelut, päänsärky, alentunut libido, akne, pahoinvointi, painonnousu, rintojen kipeytyminen. Jotkut naiset oksentavat, heillä on silmäongelmia, kun he käyttävät piilolinssejä, he ovat väsyneitä tai saavat emätintulehduksen. Verenvuoto voi olla epäsäännöllistä tai sitä ei esiinny lainkaan. Ota yhteyttä lääkäriin vain, jos sinulla on voimakas tai jatkuva verenvuoto. Täydellinen luettelo mahdollisista haittavaikutuksista on pakkausselosteessa.

Osta Cerazette

Eikö sinua huvita mennä yleislääkärille ja/tai apteekkiin hakemaan ehkäisypillereitä? Voit ostaa Cerazettea ilman reseptiä täältä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT