Caverject

alk. 79,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Alprostadil

Kuvaus

Mikä on Caverject?

Caverject on injektio, jota käytetään erektiohäiriöiden hoitoon. Lääke ruiskutetaan penikseen. Lääke sisältää alprostadiilia. Sitä on saatavana Caverject Dual Chamber ja Caverject Vialis -valmisteina. Annokset 5, 10, 20 ja 40 mcg.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Caverjectia erektiohäiriön hoitoon. Stressi voi olla erektiohäiriön mahdollinen syy. Tätä esiintyy useimmiten nuorilla miehillä. Seuraavat sairaudet lisäävät myös erektiohäiriöiden riskiä: diabetes, korkea verenpaine ja liian korkea veren kolesterolipitoisuus. Myös psykologisilla tekijöillä voi olla merkitystä. Esimerkiksi uusi parisuhde voi aiheuttaa paineita, olet saattanut kokea seksuaalisen trauman ja voit tuntea suorituspaineita. Lisäksi liiallinen alkoholin ja huumeiden käyttö voi aiheuttaa erektiohäiriöitä.

Miten Caverject toimii?

Kun erektio tapahtuu, prostaglandiini E1 -hormoni avaa peniksen verisuonet. Lääkkeen sisältämällä alprostadiililla on samanlainen vaikutus. Se avaa verisuonia erektion aikana. Näin saat kovan ja pitkäkestoisen erektion. Tämä toimii vain silloin, kun olet seksuaalisesti kiihottunut.

Käytä lääkettä enintään kerran 24 tunnin aikana ja 3 kertaa viikossa.

Caverject Vialis

Tämä tuote sisältää injektiopullon jauhemaista alprostadiilia, kahdenlaisia neuloja ja liuotinruiskun. Käytä suurta neulaa liuottimen ruiskuttamiseen injektiopulloon. Käytä pientä neulaa pistääksesi liuoksen peniksen akseliin. Saatavana 5, 10, 20 ja 40 mcg.

Caverject kaksoiskammio

Tässä lääkkeessä on yhdisteruisku. Se alkaa toimia vasta, kun sekoitat sen. Saatavana 10 ja 20 mcg.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Caverject on tehokas lääke erektiohäiriöiden hoitoon. Monet yli 50-vuotiaat miehet käyttävät tätä lääkettä. Mitä vanhemmaksi tulet, sitä todennäköisemmin kärsit erektiohäiriöstä. 14 prosentilla yli 18-vuotiaista hollantilaisista miehistä on erektiohäiriö.

Huomaa: Caverject toimii vain, jos olet seksuaalisesti kiihottunut.

Sinulla voi olla kivulias erektio, kun käytät tätä lääkettä. Joskus sinulle voi tulla kipeitä kyhmyjä ja arpia, ja ihosi voi turvota tai värjäytyä pistoskohdassa. Harvinaisissa tapauksissa pupillisi voivat laajentua ja saatat kokea suun kuivumista ja pahoinvointia. Virtsassa voi olla verta, virtsatessa voi tuntua kipua ja peniksessä voi tuntua kuumuutta.

Ei saa yhdistää muiden erektiohäiriölääkkeiden kanssa. Älä myöskään juo alkoholia, sillä se ei edistä hyvää erektiota.

Osta Caverject

Ymmärrämme, että jotkut miehet ovat haluttomia menemään lääkärin tai apteekkihenkilökunnan luo puhumaan erektiohäiriöstä. Kauttamme voit ostaa Caverjectia ilman reseptiä! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT