Bricanyl

alk. 62,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Bricanyl?

Bricanyl on lääke, joka sisältää terbutaliinia astmakohtausten keuhkoputkia laajentavana aineena. Lääke siis lievittää kohtauksen oireita. Bricanyyliä voi ostaa inhalaattorina, hengityssumutteena, tabletteina ja siirappina. Hengityssuojain on kapseli, joka sisältää inhalaattoriin laitettavaa liuosta. Se on eräänlainen sumutinliuos.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Jos haluat tehdä astmakohtausten oireista siedettävämpiä, voit käyttää Bricanylia. Astma voi johtua hengitysteiden kroonisesta tulehduksesta. Lisäksi hengitystiet ovat yliherkkiä tietyille ärsykkeille. Tällaisia ärsykkeitä voivat olla: kylmä ilma, lämpötilan muutokset, siitepöly, fyysinen rasitus, savu, värin haju, stressi jne. Nämä ärsykkeet aiheuttavat hengitysteiden ärtymisen ja astmakohtauksen. Hengitysteiden lihasseinämät supistuvat, mikä vaikeuttaa hengittämistä ja aiheuttaa yskää ja kipua. Näin tunnistat astmakohtauksen.

Miten Bricanyl toimii?

Keho reagoi ulkoisiin ärsykkeisiin tulehdusreaktiolla. Tämä reaktio laukaisee astmakohtauksen, johon liittyy lisäoireita. Hengitysteiden lihakset kiristyvät, mikä vaikeuttaa hengittämistä. Terbutaliini saa lihasseinämät rentoutumaan uudelleen. Hengitystiet laajenevat ja voit taas hengittää kunnolla. Ahtauden tunne, yskä ja kipu vähenevät.

Käytä

Annos ja käytön kesto riippuvat siitä, missä muodossa otat tätä lääkettä (inhalaattori, tabletti, sumutin tai siirappi). Katso oikea annostus pakkausselosteesta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Bricanyl laajentaa tehokkaasti hengitysteitä astmakohtauksen aikana. Tämä kestää noin 5-6 tuntia. Huomaa, että tämä lääke ei voi estää kohtausta. Se lievittää vain kohtauksen oireita. Jos haluat ehkäistä kohtauksen, ota astman tulehduskipulääkettä. Voit yhdistää nämä kaksi.
Noin 640 000 alankomaalaista, joista 300 000 on lapsia, sairastaa astmaa. Astma on yleisempi naisilla kuin miehillä. Tämä suuri määrä johtuu siitä, että tauti on perinnöllinen. Astmaan ei ole vieläkään parannuskeinoa.

Mahdolliset haittavaikutukset: päänsärky, vapina, vapina, veren kaliumpitoisuuden väheneminen, kouristukset, jännitys, jano ja lihasheikkous.

Osta Bricanyl

Voit ostaa Bricanylia täältä ilman lääkärin määräystä. Reseptistä (verkossa) toimitukseen, kaikki on hoidettu puolestasi! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT