Bactroban

alk. 68,20 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Mupirocin
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Bactroban?

Bactroban on nenävoide, jota voidaan käyttää stafylokokkibakteerien aiheuttaman nenätulehduksen hoitoon. Voide sisältää antibioottia mupirosiinikalsiumia. Bactroban sisältää 20 mg mupirosiinia 1 g voidetta kohti.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää tätä nenävoidetta nenän stafylokokki-infektion hoitoon. Staphylococcus-bakteeri elää monien ihmisten iholla, eikä se yleensä ole haitallinen. Nämä bakteerit voivat kuitenkin päätyä ihon muihin osiin tai haavoihin, joissa ne voivat aiheuttaa tulehduksen. Tulet tietoiseksi tästä tilasta paiseiden ja paiseiden kautta.
Bactrobania on saatavana myös ihovoiteena ihovaurioihin (raskausarvet ja tulehdusekseema).

Miten Bactroban toimii?

Staphylococcus-bakteeri tuottaa tiettyjä aineita, jotta se voi jatkaa olemassaoloaan ja lisääntymistään. Mupirosiini on antibiootti, joka estää näiden aineiden lisääntymisen. Siksi bakteerit eivät voi jatkaa kasvuaan. Immuunijärjestelmä torjuu ja puhdistaa jäljellä olevat osat.

Hakemus

  • Levitä voidetta sieraimien sisäpuolelle 2-3 kertaa päivässä.
  • Levitä pieni määrä (tulitikun kärki).
  • Levittämisen jälkeen nipistä nenää. Näin voide levittyy hyvin koko sieraimeen.
  • Hoito kestää yleensä 5-7 päivää.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Bactroban on tehokas stafylokokkibakteerien aiheuttamien nenäinfektioiden hoidossa. Näitä bakteereja on jo 20-30 %:lla tästä sairaudesta kärsivistä ihmisistä iholla. Bakteerit elävät monien ihmisten iholla, mutta ne eivät aina aiheuta infektiota.

On tärkeää koskettaa tartunta-aluetta mahdollisimman vähän ja pestä kädet huolellisesti. Bakteeri on tarttuva, ja voit helposti tartuttaa muita ihmisiä. Sinun on myös tiedettävä, että bakteerit selviytyvät hyvin kuivilla pinnoilla. Ajattele vaikka huonekaluja.

Huomautus: Käytä tätä voidetta vain nenätulehdusten hoitoon. Ihoärsytysten (märkärupi ja tulehduksellinen ekseema) hoitoon käytä sen sijaan Bactroban-ihovoidetta.

Mahdolliset haittavaikutukset: nenän ärsytys tai kirvely. Poikkeustapauksissa voi esiintyä vakavaa ihoärsytystä.

Yhdistäminen alkoholin kanssa on mahdollista. Älä käytä, jos olet raskaana.

Osta Bactroban

Jos et voi käydä perhelääkärissä tai apteekissa esimerkiksi ajanpuutteen vuoksi…. Ei hätää! Voit ostaa Bactrobania meiltä ilman reseptiä. Sinun ei siis tarvitse mennä lääkäriin tai apteekkiin saadaksesi tätä voidetta. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT

Saatat myös pitää...