Azithromycin

alk. 47,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Azithromycin

Kuvaus

Mitä atsitromysiini on?

Atsitromysiini on makrolidiantibiootti, jota käytetään bakteeri-infektioiden, kuten klamydian, hoitoon. Se sisältää 2 annosta 500 mg. Atsitromysiini on Pfizerin patentoiman Zithromaxin geneerinen versio.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä klamydian hoitoon. Klamydia on sukupuolitauti, jonka voi tunnistaa kivusta, epäsäännöllisestä vuotamisesta emättimestä tai peniksestä ja lisääntyneestä verenhukasta kuukautisten aikana. Usein oireita ei kuitenkaan ole lainkaan.

Miten atsitromysiini toimii?

Klamydiabakteerit kehittyvät proteiinien avulla. Atsitromysiini häiritsee näiden RNA-proteiinien muodostumista. Tämän seurauksena bakteereilla ei ole enää proteiineja, joista ne voisivat ravintonsa ottaa, ja solut hajoavat. Tämän jälkeen elimistön valkosolut tuhoavat solut.

Hakemus

Hoito koostuu kahdesta 500 mg:n tabletista. On tärkeää ottaa tabletit samanaikaisesti. Ota ne yllättäen veden kanssa. Ota 2 tuntia ennen tai jälkeen aterian. Älä ota maitotuotteiden, sinkin tai raudan kanssa.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Atsitromysiini on erittäin tehokas antibiootti klamydian hoitoon. Klamydian voi saada puutteellisesti suojatussa seksuaalisessa kontaktissa. Saatat olla kantaja tietämättäsi. 80 prosentilla naisista ja 50 prosentilla miehistä ei ole taudin oireita, vaikka he ovatkin taudin kantajia. Sinut voidaan testata milloin tahansa, jotta voidaan varmistaa, että olet kantaja.

Tärkeää:

  • Ota kaksi tablettia samanaikaisesti. Lääke ei ehkä muuten tehoa tehokkaasti, ja sinulle voi kehittyä antibioottiresistenssi.
  • Maito, rauta ja sinkki estävät atsitromysiinin vaikutusta. Ota tabletit siksi vähintään kaksi tuntia ennen ateriaa tai aterian jälkeen.
  • Suojattua yhdyntää saa harrastaa enintään 7 päivää tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. Näin vältät riskin saada tartunta uudelleen.
  • Käsittele seksikumppaniasi yhdessä mahdollisen tartunnan ehkäisemiseksi.
  • Älä juo alkoholia tämän lääkkeen käytön aikana. Alkoholi heikentää vaikutusta.
  • Älä ota tätä lääkettä, jos olet raskaana tai imetät.

Tämän pillerin käytön aikana voi esiintyä seuraavia oireita: ripuli, päänsärky ja pahoinvointi. Joskus voi esiintyä huimausta, unettomuutta ja hengenahdistusta. Kuulo- ja näköhäiriöt, kurkkukipu, hepatiitti, kivulias virtsaaminen ja ihoreaktiot ovat myös mahdollisia. Poikkeustapauksissa voi esiintyä maksavaivoja.

Älä käytä tätä lääkettä seuraavien lääkkeiden kanssa: kolkisiini, varfariini, pimotsidi, astemitsoli, digoksiini, rifabutiini, kinidiini, nelfinaviiri…. Katso täydellinen luettelo pakkausselosteesta!

Osta Azithromycin

Jos et häpeän tai mukavuuden vuoksi halua mennä lääkäriin ja apteekkiin hakemaan tätä klamydian hoitoa, voit myös ostaa atsitromysiiniä (500mg 3tb) ilman reseptiä täältä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT

Saatat myös pitää...