Avodart

alk. 75,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mitä Avodart on?

Avodart on yleisesti käytetty lääke miesten eturauhasen oireiden lievittämiseen ja hallintaan. Tärkeää on muistaa, että sinun on otettava tätä lääkettä pitkään ja lääkärin ohjeiden mukaisesti.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Avodart on laajalti käytetty lääke, joka ratkaisee tai hallitsee monia miesten eturauhasongelmia. Tämä pätee erityisesti suurentuneeseen tai tulehtuneeseen eturauhaseen.

Miten Avodart toimii?

Avodartia, joka sisältää vaikuttavaa ainetta dutasteridia, käytetään yleisesti eturauhasen liikakasvun eli BPH:n hoitoon. Dutasteridi on antiandrogeeni ja vähentää miesten sukupuolihormonin testosteronin vaikutusta. Se parantaa virtsanvirtausta ja vähentää yleisiä oireita, kuten tiheää virtsaamista miehillä, joilla on suurentunut eturauhanen. Muita tärkeitä oireita ovat merkittävästi vähentynyt virtsanvirtaus, tiheä virtsaaminen pieninä määrinä ja tihkuminen. Se on usein eturauhasen hyvänlaatuinen laajentuma, joka johtuu dihydrotestosteronihormonin liiallisesta tuotannosta.

Eturauhasongelmat vaativat välitöntä hoitoa. Muussa tapauksessa virtsan virtauksen estymisen riski kasvaa. Virtsaaminen voi olla jopa mahdotonta. Joissakin tapauksissa eturauhanen poistetaan kirurgisesti tai pienennetään. Avodart vähentää dihydrotestosteronihormonin tuotantoa, joka on eturauhasen hankalien oireiden pääasiallinen syy. Eturauhanen pienenee ja oireet vähenevät.

Avodartia käytetään usein yhdessä vaikuttavan aineen tamsulosiinin kanssa. Käytä Avodartia lääkärin määräämällä tavalla. Jos et käytä sitä säännöllisesti, sillä voi olla merkittävä vaikutus veren PSA-tasojen hallintaan. Avodartin suositeltu annos on yksi kapseli tai 0,5 milligrammaa päivässä. Jos käytät tätä lääkettä eturauhasen oireisiin, sinun on syytä olla tietoinen siitä, että kyseessä on pitkäaikainen hoito, joka usein johtaa ongelmiesi nopeaan paranemiseen. Toiset saattavat joutua odottamaan parannusta kuusi kuukautta tai jopa pidempään. Halutun vaikutuksen lisäksi tämä lääke voi aiheuttaa myös epämiellyttäviä sivuvaikutuksia. Näin on alle kymmenellä prosentilla ihmisistä. Tärkeimmät haittavaikutukset ovat seksuaaliset ongelmat ja rintojen suureneminen.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Avodart on erittäin tehokas miesten hankalien eturauhasongelmien hoidossa. Tämä on mahdollista vain, jos noudatat tiukasti lääkärin neuvoja ja käytät lääkettä pitkään.

Osta Avodart

Jos tämä lääke on sinulle tuttu, voit ostaa Avodartia täältä ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT

Saatat myös pitää...