Avamys

60,59 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Fluticasone Furoate
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Avamys?

Avamys on flutikasonia sisältävä nenäsumute.

Se lievittää nenän tulehdusta flutikasonin ansiosta, joka on lisämunuaiskuoren tuottama hormoni, jolla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus. Saatavana nenäsumutteena, joka sisältää 27,5 mikrogrammaa flutikasonia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Avamysia voidaan käyttää nuhan ja tulehtuneen nenän limakalvon oireiden lievittämiseen. Esimerkiksi nuha voi johtua allergioista tai heinänuhasta. Tätä kutsutaan allergiseksi nuhaksi. Keho reagoi yliherkästi hengitettäviin ärsykkeisiin (siitepöly, pölypunkit jne.). Vastareaktiona nenän limakalvot turpoavat. Nuhassa nuha vuotaa tai nenä on tukossa, aivastelet ja silmät, kurkku ja nenä ovat ärtyneet. Voit käyttää Avamysia myös nenän polyyppeihin. Nämä ovat pieniä turvotuksia nenän limakalvoilla, jotka johtuvat limakalvojen pitkittyneestä tulehduksesta.

Miten Avamys toimii?

Flutikasoni estää elimistön tulehdusreaktiota. Tämä tarkoittaa, että keho ei reagoi liikaa tiettyihin ärsykkeisiin (ks. edellä). Nenän limakalvo ei ala turvota ja turvotus laskee. Lisäoireet (aivastelu, nenän tukkoisuus, nuha jne.) häviävät ja hengitystiet avautuvat uudelleen.

Käytä

  • Suihkuta molempiin sieraimiin kerran kahdesti päivässä. Jos oireet lievittyvät hitaasti, voit suihkuttaa molempia sieraimia vain kerran päivässä eikä kahdesti.
  • Ravista ennen käyttöä (10 sekuntia).
  • Tärkeää: Suihkuta ruisku aina siten, että ruisku osoittaa poispäin nenän keskeltä. Taivuta päätäsi hieman eteenpäin.
  • Hengitä sisään nenän kautta ja uloshengitä suun kautta.
  • Suihkuta aina samaan aikaan päivästä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Avamys on tehokas (allergisen) nuhan ja tulehtuneiden nenän limakalvojen hoidossa. Vähintään 20 prosenttia hollantilaisista kärsii allergisesta nuhasta. Yleensä tämä tapahtuu ennen 20 vuoden ikää.

Hoito on tarpeen, koska nuha vaikuttaa elämänlaatuun. Se voi vaikuttaa vakavasti työ- tai koulumenestykseen. Avamys voi auttaa lievittämään oireita, ja se toimii nopeasti, vain 8-24 tunnin kuluttua.

Mahdolliset haittavaikutukset: nenäverenvuoto, päänsärky, epämiellyttävä maku tai pahanhajuinen hengitys, kuiva tunne nenässä, nenän ärsytys.

Osta Avamys

Haluatko ostaa Avamysia ilman reseptiä? Meidän kanssamme se on mahdollista! Meilläkin tämä lääke on tietysti reseptilääke, mutta verkkokonsultaation kautta sinun ei tarvitse käydä omassa lääkärissäsi ja apteekissasi saadaksesi tämän lääkkeen. Yhteistyökumppanisi lääkäri arvioi verkkokonsultaatiosi ja kirjoittaa sinulle reseptin, jos se hyväksytään. Tämän jälkeen lähetämme tilauksesi sinulle nopealla toimituksella!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT