Asikloviiri

alk. 49,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Aciclovir

Kuvaus

Mitä on asikloviiri?

Asikloviiri on lääke, joka estää herpes simplex -virusta. Tämä lääke on Zoviraxin geneerinen versio, ja se toimii samalla tavalla. Asikloviiria on saatavana 200 mg:n ja 400 mg:n (liukenevina) tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää tätä lääkettä virusinfektioiden hoitoon. Ajattele esimerkiksi sukuelinherpestä, huuliherpestä tai vyöruusua. Jos immuunijärjestelmäsi on heikentynyt, olet alttiimpi virusinfektioille. Voit siis käyttää asikloviiria tällaisen infektion estämiseksi.

Miten asikloviiri toimii?

Asikloviiri estää viruksen leviämisen ja siten taudin puhkeamisen. Vyöruusun ja sukuelinherpeksen osalta vaikutus tuntuu muutaman päivän kuluttua. Huuliherpekseen lääke tehoaa välittömästi. Mitä aikaisemmin aloitat hoidon, sitä paremmin se toimii. Hoito kestää yleensä 2-10 päivää. Varmista, että suoritat tämän hoitojakson loppuun.

Voit ottaa tabletit pienen vesimäärän kanssa tai liuottaa ne veteen, jos käytät liukenevia tabletteja. Ota tämä lääke ennen ateriaa, aterian aikana tai sen jälkeen.

On tärkeää, että nauttiminen jakautuu koko päivän ajalle. Tämä tehdään yleensä neljän tunnin välein. Näin varmistetaan, että kehossasi pysyy vakiomäärä aktiivisia ainesosia. Sinun ei tarvitse ottaa sitä yöllä. Voit ottaa yhden annoksen ennen nukkumaanmenoa ja seuraavan annoksen herätessäsi.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

On tärkeää tietää, että asikloviiri ei tapa viruksia. Kehossasi on aina viruksia, jotka voivat aiheuttaa oireita uudelleen. Asikloviiri on kuitenkin erittäin tehokas estämään ja lievittämään oireita.

Voit ottaa tätä lääkettä raskauden ja imetyksen aikana. Asikloviiri sopii ongelmitta myös ajamiseen ja alkoholin nauttimiseen. Tätä lääkettä käytettäessä voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: kuume, väsymys, päänsärky, ihoärsytys (kutina) ja ruoansulatuskanavan häiriöt. Harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä myös hiustenlähtöä, sekavuutta ja anemiaa. Myös maksa- tai munuaissairauksia voi esiintyä.

Älä yhdistä tätä lääkettä siklosporiinin (tulehduskipulääke) ja HIV-lääkkeiden kanssa. Yhdistelmä siklosporiinin kanssa voi olla haitallinen munuaisille.

Huomautus: Muista aina noudattaa hoitoaikataulua loppuun asti. Et saa keskeyttää sitä.

Osta Aciclovir

Jos olet ottanut tätä lääkettä useammin kuin kerran tai jos sukupuolitautitesti on ollut positiivinen, voit ostaa asikloviiria täältä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT