Aldara

127,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )

Kuvaus

Mitä Aldara (imikimodi) -voide on?

Aldara on suosittu lääke, jota käytetään sukupuolielinten syylien hoitoon. Tätä lääkettä on saatavana voiteena, joka levitetään suoraan syyliin.

Aldaran vaikuttava aine on imikimodi, joka on virallisesti hyväksytty lääkinnällisiin tarkoituksiin. Tämä aine kuuluu immunomodulaattoreiden ryhmään.

Aldara on tarkoitettu tapauksissa, joissa on käytetty muita lääkkeitä, jotka ovat lopulta osoittautuneet tehottomiksi. Imikimodi sitoutuu ihosoluihimme ja stimuloi alfa-interferonin vapautumista. Jälkimmäinen on sytokiineihin kuuluva proteiini. Niillä on tärkeä rooli luonnollisessa immuunivasteessamme. Ne häiritsevät virussolujen lisääntymisprosessia hajottamalla niitä. Tämä saa ne kuolemaan ja terveet ihosolut kasvamaan niiden tilalle.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tämä suhteellisen uusi lääke aktivoi luonnollista immuunijärjestelmäämme. Ulkoisten sukupuolielinten syylien torjunnan lisäksi tätä lääkettä käytetään myös pinnallisten syylien, aktiinisen keratoosin ja myös ihosyöpäsolujen eli tyvisolusyövän torjuntaan. Voit helposti käyttää tätä voidetta kotona. Sen käyttö takaa vähäiset uusiutumiset ja antaa kauniin kosmeettisen lopputuloksen.

Miten Aldara toimii?

Aldara on voide, joka aktivoi ihon luonnollisen puolustusjärjestelmän paikallisesti. Tämän jälkeen kehomme poistaa vialliset tai sairaat solut. Oma kehosi puhdistaa ”vialliset solut”. Tämä johtaa usein punaisiin ihottumiin ja turvotukseen tai kuoren muodostumiseen. Nämä haittavaikutukset eivät vaikuta kaikkiin. Ne vaihtelevat henkilöittäin. Tämä vaihtelee henkilöittäin.

Nämä haittavaikutukset osoittavat, että hoito tällä ihovoiteella toimii. Aldaraa käytetään pääasiassa condylomata acuminata -lajin, tietynlaisten sukupuolielinten syylien, hoitoon. Niitä on usein sukupuolielinten tai peräaukon ympärillä tai päällä. Syylät ovat ihokasvaimia. Ne johtuvat virusinfektiosta. Sukuelinten syyliä ovat ihonvärisiä kuoppia, joissa on karkea pinta. Ne ovat erittäin tarttuvia, ja ne tarttuvat pääasiassa sukupuoliyhteyden kautta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Aldara on erittäin tehokas erityisesti sukupuolielinten syylien torjunnassa. Levitä voidetta kolme kertaa viikossa ja jatka hoitoa, kunnes syyliä ei enää ole muutaman viikon kuluttua. Älä koskaan käytä tätä lääkettä yli 16 viikkoa.

Hoidon alussa voi olla vain vähän tai ei lainkaan muutoksia. Lääkkeen tehon nopeus vaihtelee tapauskohtaisesti. Jonkin ajan kuluttua alueet, joilla nopeasti jakautuvat solut sijaitsevat, vaurioituvat ja kuolevat. Ensin havaitaan punainen ihottuma, sitten hoidettu iho kuoriutuu. Hoidon päätyttyä iho toipuu. Tämä kestää keskimäärin useita viikkoja.

Iho muuttuu, kun voidetta levitettiin. Sitten iho hajoaa. Tämä on merkki siitä, että hoito toimii. Kutina, kirvely ja polttava tunne, ihoärsytys, kipu, turvotus ja harvoin ihon verenvuoto ovat sivuvaikutuksia, joita voi esiintyä tällaisessa hoidossa.

Osta Aldara

Haluatko ostaa Aldaran, mutta et mennä lääkäriin? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Meiltä voit ostaa tämän lääkkeen ilman reseptiä! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT