Airomir

62,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Airomir?

Airomir on salbutamolipohjainen keuhkoputkia laajentava lääke, joka lievittää astmakohtauksen oireita. Voit ostaa Airomirin inhalaattorina, joka sisältää 100 mikrogrammaa salbutamolia puhallusta kohti.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Airomiria astmaoireiden lievittämiseen. Astma voi olla perinnöllinen, mutta se voi johtua myös esimerkiksi hengitysteiden pitkäaikaisesta tulehduksesta. Lisäksi kyseessä voi olla yliherkkä reaktio tietyille ärsykkeille: siitepölylle, stressille, fyysiselle rasitukselle, kylmälle ilmalle, värillisille hajuille jne. Nämä tekijät ärsyttävät hengitysteitä ja laukaisevat astmakohtauksen. Tällaisen hyökkäyksen aikana hengitysteiden seinämät supistuvat. Ne ovat ahtaat ja vaikeuttavat hengittämistä.

Mahdolliset oireet: hengitysvaikeudet, yskä, ahtauden tunne ja kipu hengitysteissä. Vakavassa kohtauksessa saatat hyperventiloida.

Miten Airomir toimii?

Salbutamoli on lyhytvaikutteinen beeta-2-agonisti. Kohtauksen aikana se vaikuttaa kehon beeta-2-reseptoreihin. Nämä reseptorit saavat hengitysteiden lihakset supistumaan. Salbutamoli vaikuttaa tähän ja lihakset rentoutuvat. Hengitystiet laajenevat, ja voit hengittää helpommin.

Käytä

Aloitusannos on 100 mikrogrammaa salbutamolia hengityskertaa kohti:

  • 1 – 2 puhallusta kohtauksen oireisiin (aikuiset).
  • enintään 8 puhallusta 24 tunnin aikana
  • odota 4 tuntia 2 puhalluksen jälkeen

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Airomir lievittää tehokkaasti astmakohtauksen oireita. Alankomaissa 640 000 ihmistä kärsii astmasta. Sitä esiintyy useammin naisilla kuin miehillä. Myös lapset voivat sairastua astmaan. Koska astmaan ei ole vielä parannuskeinoa, voit vain yrittää lievittää kohtausta. Nämä hyökkäykset voivat olla hyvin vakavia.

Mahdolliset haittavaikutukset: kutina, pahoinvointi, kurkun ärsytys, makuhäiriöt, huimaus, kireys, kouristukset….. Ota yhteys lääkäriin, jos nämä haittavaikutukset eivät poistu. Täydellinen luettelo on pakkausselosteessa.

Osta Airomir

Osta Airomir ilman reseptiä? Meiltä voit tilata tämän inhalaattorin verkossa ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT