Kodeiinitabletit ärsyttävään yskään

Rintakehän kuiva ja sitkeä yskä voi olla hyvin ärsyttävä vaiva. Se voi aiheuttaa sinulle suuria ongelmia yöllä ja johtaa unihäiriöihin. Kodeiinitabletit voivat auttaa sinua estämään yskän.

Mitä kodeiinitabletit ovat ja miten ne toimivat?

Kurkkua ja keuhkoja voivat ärsyttää esimerkiksi flunssa (ilman limaa) tai savuinen ympäristö. Aivot antavat signaalin yskimiseen. Tämä voi johtaa kuivaan, kutisevaan yskään. Voit käyttää kodeiinitabletteja yskän lopettamiseksi. Kodeiini vähentää ja estää yskimistä. Köhiminen vähenee, ja jatkuva yskä häviää vähitellen. Lue aina pakkausseloste oikean annoksen määrittämiseksi.

Osta kodeiinitabletteja

Kodeiinitabletteja saa vain lääkärin määräyksellä. Siksi niitä ei voi tilata verkosta. Vaihtoehtoisesti voit valita kodeiinia sisältävän yskänlääkkeen. Joitakin näistä yskänlääkkeistä voi ostaa ilman reseptiä apteekeista ja apteekeista.

Kuinka tehokas kodeiini on ärsyttävään yskään?

Kodeiinitabletit tehoavat vain kuivaan, kutisevaan yskään. Älä ota näitä tabletteja, jos sinulla on flegmaattinen yskä. Ärsyttävä yskä on välttämätöntä liman yskimiseksi. Jos kärsit ärsyttävästä yskästä, yritä ensin vähentää aiheuttavia tekijöitä (tupakointi, savuinen ympäristö, kurkun puhdistaminen). Jos yskä ei hellitä, voit kokeilla kodeiinitabletteja. Ota tätä lääkettä niin kauan kuin kärsit ärsyttävästä yskästä. Älä ota sitä yli 3 päivän ajan. Jos yskä jatkuu vielä kahden viikon kuluttua, ota yhteys lääkäriin.

Add to cart