Ennenaikainen siemensyöksy – turhauttava ja kiusallinen vaiva

Ennenaikainen siemensyöksy on erittäin vaiettu ongelma. Erektion puuttuminen on tietenkin paljon pahempaa (seksi on usein mahdotonta tai lähes mahdotonta), mutta ennenaikainen siemensyöksy on miesten toiseksi suurin seksuaalinen ongelma. Miehet, jotka kärsivät tästä säännöllisesti, tuntevat häpeää: ei näytä kovin miehekkäältä, kun ei jaksa pitää yllä rakasteluistuntoa ja erektio katoaa jo lyhyen ajan kuluttua. Se on myös hyvin turhauttavaa heidän seksikumppaneilleen: he odottavat innolla pitkää rakasteluistuntoa ja tuntevat usein olonsa epäkunnioitetuiksi ennenaikaisen siemensyöksyn vuoksi. Jotkut naiset ajattelevat myös, että se johtuu heistä itsestään, ja alkavat epäillä itseään ja viehätysvoimaansa. Toivottomuus voi vaikuttaa molempiin osapuoliin.

Ennenaikainen siemensyöksy uuden kumppanin kanssa

Jos sinulla on uusi (seksuaali)kumppani, ei ole niin vakavaa, jos tulet aika ajoin liian aikaisin. Jännityksellä on tässä tärkeä rooli. Ette tunne toisianne vielä kovin hyvin. Toinen odottaa sinulta jotain (tai sinä luulet hänen odottavan). Haluat myös todistaa, että olet todellinen mies sängyssä, jotta hän näkee sinut todellisena miehenä. Saatat myös olla tavallista innostuneempi, koska kaikki on vielä niin uutta. Ette tunne toistenne kehoja tai ette vielä kovin eteviä toistenne kanssa. Myös hajuilla on merkitystä. Lyhyesti sanottuna eri näkökohdat lisäävät jännitystä, ja hormonit kiihdyttävät kehoasi.

Haluat todistaa olevasi hyvä. Tämä johtaa joskus vähemmän kuin täydellisiin tuloksiin jopa urheilussa, mutta valitettavasti sama pätee myös sängyssä. Lisäksi voi käydä niin, että ennen kuin huomaatkaan, kehosi ei enää jaksa pidättää sitä ja tulet liian aikaisin. Se on hyvin ärsyttävää, mutta on hyvin mahdollista, että se tapahtuu vain kerran tai korkeintaan muutaman kerran, varsinkin jos kumppanisi asenne on ymmärtäväinen. Asialla voi nauraa yhdessä!

Liian aikainen tulo pitkäaikaisessa suhteessa

On kuitenkin aivan eri asia, jos se tapahtuu säännöllisesti, vaikka olette olleet yhdessä jo pitkään. Seksuaalinen suhde on tärkeä osa parisuhdetta. Jos seksi ei ole tarpeeksi hyvää kummalle tahansa osapuolelle ja kummallekin, sillä voi olla suuria seurauksia koko suhteelle – etenkin jos aiheesta ei keskustella. Näin on luultavasti suuressa osassa suhteita, ja tilanne voi pahentua melko nopeasti.

Miehenä olet hyvin pettynyt, jos et voi itse päättää, milloin tulet. Kumppanisi ei ehkä myöskään tiedä, miten hänen pitäisi käyttäytyä sängyssä, mitä hän saa ja mitä hän ei saa tehdä. Hänen kohdallaan hauskuus saattaa jossain vaiheessa vähentyä merkittävästi. Tämä johtuu myös siitä, että hän ei ehkä saa omaa seksuaalista tyydytystään, jos hauskanpito sinun puoleltasi on fyysisesti ohi.

Mahdolliset ratkaisut

On tietenkin mahdollista ja joskus jopa suositeltavaa tutkia syytä. Kaikki miehet eivät kuitenkaan koe hyödylliseksi keskustella asiasta ensin lääkärin ja sitten erikoislääkärin kanssa. Lääketieteelliset toimenpiteet (jos ne ovat mahdollisia) tuskin myöskään kuulostavat houkuttelevilta. Onneksi on muitakin tapoja ehkäistä ennenaikaista siemensyöksyä tai ainakin vähentää sen riskiä. Käsittelemme seuraavaksi kahta vaihtoehtoa.

Emla puuduttava voide

Emla on kehittänyt voiteen, jolla on paikallinen, lievä puuduttava vaikutus. Tämä puudutusvoide toimii, kun sitä hierotaan penikseen. Voide tekee miehestä vähemmän herkän seksuaaliselle stimulaatiolle, joten on vähemmän syytä tulla liian pian. Emla sisältää kahta anestesia-ainetta, lidokaiinia ja prilokaiinia, jotka molemmat vaikuttavat lievään anestesiaan eri tavoin. Tämä siis viivästyttää siemensyöksyä. Tämä antaa miehelle miellyttävän tunteen: hänellä on jälleen jonkinlainen kontrolli orgasmin hetkellä. Tutkimukset osoittavat myös, kuinka suuri vaikutus on heidän kumppaninsa kannalta: niiden naisten määrä, jotka saavat orgasmin, kasvaa valtavasti Emla-voiteen avulla.

Haluatko käyttää Emlan puudutusvoidetta? Voide tarvitsee aikaa, noin viidestä kymmeneen minuuttia, jotta se pääsee vaikuttamaan. Jotta tämä tuote toimisi, on suositeltavaa, että et harrasta seksiä 15 minuuttiin. Se vaatii siis hieman valmistelua ja kärsivällisyyttä, mutta vaikutus on sen arvoinen! Tuloksena on pidempi ja huolettomampi seksi ja myöhempi siemensyöksy.

Priligy-pillereiden estävä vaikutus

Priligy (dapoksetiini) on SSRI-lääkeryhmään kuuluva lääke, joka estää serotoniinin toimintaa. Serotoniini lähettää aivoille signaaleja, jotka kertovat, mitä niiden on tehtävä, esimerkiksi milloin ejakuloida. Jos Priligyllä on serotoniinia estävä vaikutus, se tarkoittaa automaattisesti, että se estää siemensyöksyä ja siten viivästyttää sitä. Signaali tähän tulee yksinkertaisesti myöhemmin. Mies voi harrastaa seksiä pidempään, jolloin myös nainen saa nautintoa pidempään.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että Priligy toimii hyvin jopa kahdella kolmasosasta miespuolisista käyttäjistä. He voivat jopa harrastaa seksiä jopa kolme kertaa pidempään kuin ilman tätä lääkettä. Nämä ovat hyviä tuloksia. Priligy on saatavana 30 mg:n ja 60 mg:n annoksina. Koska kyseessä on lääke, on tietenkin suositeltavaa käyttää ensin kevyempää versiota. Tämä voi johtaa merkittävään parannukseen, mutta jos näin ei tapahdu, voit aina vaihtaa suurempaan 60 mg:n annokseen.

Yksi Priligyn haittapuoli on se, että sinun on otettava lääkitys yhdestä kolmeen tuntia etukäteen saadaksesi halutun vaikutuksen. Tämä tarkoittaa, että lemmenleikeille on varattava aikaa. Toisaalta voi olla epämieluisaa aikatauluttaa petipuuhia, mutta se korvaa pidemmän seksikokemuksen ja tekee turhauttavasta ennenaikaisesta siemensyöksystä vähemmän todennäköistä.

Add to cart